LIEBSTER AWARD

image

I’m a kinda living in the dream Guy. Sometimes I dream of starting a protest against an Ill-Reform of the Government. Sometimes I dream about travelling in a canoe in a forest and Stuff. My Imaginations were never common ones. And Blogging was one such Imagination. Getting to know that you have got readers and The Internet telling right at your face that you are a Writer is definetly an awesome achievement. I’ll take this Liebster Award Nomination down the line, to the last day of my life.
My hearty thanks to Ms.Madhavi Singh, my Blogging Buddy for nominating me. She writes some really interesting and relatable works at The Quiet Girl Blogger.

THE RULES:

image

11 facts about me..
i)I love staring at the Sky.

ii)I am 18 or maybe 19( I don’t know how they calculate it).

iii)I am a Junk-Foodie.

iv)I am learning Guitar (Don’t worry I’ll not upload my songs anytime soon).

v)I am kinda good in Photography too..

vi)I am not an Insomniac ( I am a total Sleepy-Head)

vii)I am a literature Student.

viii)I am not good in Starting conversations, but I’ll guarantee a cool conversation if you begin it.

ix)I am a Student-Journalist.

x)I just wanna earn money that would be enough for my family and for me to scale the heights and depths of this world (Big Money!)

xi)Sometimes I read books with the wrong side up!

ANSWERS TO THE QUESTIONS I WAS ASKED:

1.Which book or movie title describes your life currently?
Answer: Fight Club.

2.What is it that scares the bejesus out of you (in one sentence)?
Answer: An empty Wallet.

3. Do you read a lot? What is your favorite novel or a piece of writing?
Answer: Yes. I read a lot. The Novel that first came to mind now is “The Kite Runner” by Khaled Hossaini. A novel that comes close to my heart.

4. Do you miss school? What is your favourite School Memory?
Answer: I really miss school. I studied in the same school from my kindergarten to my 12th, which means I have been going to this place for 14 years. Knowing that you can’t go to the place anymore like you did before is pain. My favourite School memory will come in as a Separate Post soon( you know what I mean by soon!)

5. Are you satisfied with what you do and have in life or do you want something more? What is it that is still missing in your life?
Answer: No. I’m not satisfied. Satisfactions they stop me on my quest to awesomeness. I definetly want something more. I want more fun, thrill and more Moments!
I really miss not being able to take decisions easily. Now when you you ask me take some big decisions I have to think about a lot of stuff before saying that Yes or that No. I wanna live with the flow, decide and go for it. I miss that.

6. Who is your role model? Why?
Answer: You. Yeah! You my reader. I’m not playing smart here. Just because you have spent time for me. You have come all the way to the 6th answer of an Amateur Blogger, which I want to see in every human I see. I want to be a man who gives Chances to people when they need it, like y’all.

7. Are you an Insomniac? When was the last time you slept before 10 PM?
Answer: I am not an Insomniac. There was no need for being an Insomniac in my life. I go to bed around 11 PM.

8. Which is your favourite genre in music?
Answer: I don’t like keeping favourites in Music, Cinema or Literature. I love Country Music and Rap (I told you right this is why I don’t keep Favourites). My Special tastes.

9. Would you go to a club with your friends or sit back home and enjoy a whole pizza while watching a movie or a TV series alone?
Answer: If my friends are calling me out I would go with them anywhere. Even if they call me to simply talk or walk aimlessly in the deserted streets. I would go. Serials can wait.

10. Your biggest Pet peeve is?
Answer: My biggest pet peeve is being around Know-it-all kinda people. They just spoil the mood.

11.“The world is about to end. You have 24 hours.” What do you do?
Answer: If I have Big Bucks in my Pocket. I will hire a BMW i8 or M3 and go for a ride. If I don’t have money I’ll sit back home and enjoy a whole pizza while watching a movie or a TV series with my friends.

11 QUESTIONS THAT I’VE GOT FOR MY NOMINEES:
1.What is Love?
2.The First book that comes to your mind now?
3.Your Favourite Fictitious Character? Why do you love it?
4.Are you a Plan-it-all or a Play-it-on Character?
5.Books or Ebooks?
6.Some words we read in a book or somewhere else define us? Share something that you read that defined your life intact?
7.Why did you start Blogging?
8.The person you idolize? Why?
9.You are walking by a dense forest. A genie pops in suddenly. It tells you that you can have anyone you wish to help you know. Whom will you call? Why?
10.The last 10 days of the world and you win an all expense paid trip to any place in this world of your choice. Where will you go?
11.Share a situation which tested your Patience?

THE BLOGGERS WHOM I NOMINATE:
The Prattler’s blog
Cloudy with a chance of Polka dots
chasing agatha
Scripturent
Lakshman Raj
Le Amusant

Advertisements

14 thoughts on “LIEBSTER AWARD

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s